Om os

Alle foreninger under ét tag, sådan lyder målsætningen med etableringen af et kulturelt multihus i tilknytning til byens forsamlingshus, Nr. Hostrup Ungdomsforening, Nr. Hostrup Forsamlingshus, Familie og samfund Egvad og omegn og Nr. Hostrup og omegns beboerforening, udgør de fire lokale foreninger der har sammensat en fælles forening: Nr. Hostrup-Hus, som skal stå for etablering og drift af multihuset. Ideen til etablering af et multihus opstod da NHU, der primært driver gymnastik, blev udfaset fra deres tidligere lokaler, derfor måtte de i gang med at tænke på alternativer.  Foreningerne opfatter det som essentielt, at fastholde aktiviteterne lokalt, da landsbyen i kraft af de mange aktiviteter har formået at skabe en god og positiv udvikling. 

”Nr. Hostrup er et bosætningssted for familier, og det skyldes ikke købmanden eller skolen, for de er for længst væk, det er derimod vores foreningsliv! Vi vil med dette projekt skaffe rum til eksisterende aktiviteter for at fastholde dem og skabe nye aktiviteter til udvikling til gavn for alle i vores lokalsamfund” - Britta Iversen formand fra Nr. Hostrup Ungdomsforening (JydskeVestkysten, 2015).

Bestyrelsen

Bag projektet står Nr. Hostrup Ungdomsforening, Nr. Hostrup Forsamlingshus, Familie & Samfund samt Nr. Hostrup og Omegns Beboerforening. De fire foreninger stiller med hvert et bestyrelsesmedlem til bestyrelsen, mens tre bestyrelsesmedlemmer blev valgt på den stiftende generalforsamling tirsdag aften d. 17 marts 2015. Den aktuelle bestyrelse ser således ud:

Gunnar Pedersen

Formand

Peter Kaczmarek

Næstformand

Anne Grethe Jepsen

Sekretær

Britta Iversen

Bestyrelsesmedlem 

Holger Wollesen

Bestyrelsesmedlem

Birgit Holm

Bestyrelsesmedlem

Bo Kaczmarek

Bestyrelsesmedlem

Bodil Nissen

Ekstern Kasserer