Byggeriet

Du kan via nedenstående gallerier følge byggeprocessen 

Sammenbygning - 30. august 2018


Etablering af 1. sal - 25. august 2018


Forskalling og isolering - 10. august 2018


Murene skyder op - 11. juli 2018


Gulvvarme - 11. juni 2018


De frivillige kræfter har rigtig fået lov til at være igang over den seneste uge, hvor der har været rigtig mange forbi byggepladsen. Opgaverne har stået på at isolere gulvet i hallen, sætte tømmer op mellem stålspær og lægge gulvvarmeslanger. Imens er der også blevet trukket kloakering til alle toiletter og omklædningsrum. Der har som altid været en hyggelig stemning, med masser af arbejdshumør og lækker forplejning!  

 

 

 

 

Tømmer og sten - 21. maj 2018


Der er efterhånden kommet tømmer på hele tagkonstruktionen og der er ved at blive sat damspær op, så det er med at udnytte vi har så fint vejr for tiden. Desuden er der blevet rejs stikspær til teknik og redskabsrummene. Parkeringspladsen er blevet godt fyldt op da der er blevet leveret mursten som kan forekomme lidt uoverskueligt og er en ret god indikator for hvor stort vores projekt ender med at blive. 

 

 

 

 

Rejsegilde - 9. maj 2018


Mange tak til de mange fremmødte til rejsegildet af Nr Hostrup Hus, det var dejligt at se alle de fine vimpler og kranse i toppen af vores kære byggeri, hvor af mange også var så gavmilde at tilføje en pengegave som samlet løb op i næsten 10.000 kr.!!! Desuden skal der lyde en tak til diverse sponsorer.

 

 

 

 

Beslag Fabrik - 2. maj 2018


Da der skulle sætte beslag på de mange stykker tømmer til tagkonstruktionen, blev der opstillet fabrikslignende tilstande hvor der hurtigt blev arbejdet sig igennem de store bunker. 

 

 

 

 

Støbning af sokkel - 22. april 2018


Der er blevet støb sokkel og sat sokkel sten, så man efterhånden kan fornemme dimensionerne af de forskellige lokaler, og ikke mindst størrelsen af vores multisal.

 

 

 

 

Støbning af springgrav - 7. april 2018


Efter en lang kamp mod grundvandet er springgraven støbt færdig og der er taget diverse forholdsregler for at holde vandet ude, der er desuden også lavet overdækning så man sikkert kan færdes omkring springgraven uden risiko. 

 

 

 

 

Nedbrydning forsamlingshus - 27. marts 2018


Toiletbygningen og depotet i forsamlingshuset er nedbrudt, men heldigvis er der hurtigt blevet opstillet nye og nærmest bedre toiletfaciliteter op, dog kun midlertidigt. Udgravning til springgrav fortsætter og der kæmpes med grundvandet.

 

 

 

 

Udgravning - 13. marts 2018


I dag blev der gravet ud til sandpude og brudt hul på forsamlinghuset for at få isoleringen ud. Der blev kørt jord væk i pendulfart af lokale landmænd, så det gav lidt jord på vejene, det skulle dog gerne være fejet væk hurtigst muligt. Der er ligeledes blevet sat toiletvogne op, som overdækkes i løbet af denne uge.

Det er altid vemodigt at rive noget ned der egentlig fungerer, men med tanke på at garagen måtte lade livet til fordel for vores kommende multisal, så kan man ikke lade vær med at smile lidt alligevel. Desuden genbruges flere af materialerne.

 

 

 

 

Udgravning parkeringsplads - 9. februar 2018.

Der første spadestik er taget, dog ikke det officielle endnu, det tager vi lørdag d. 24 februar kl. 10. På trods af frosten, har der været godt gang i motorsav og gravemaskiner på det areal der skal være parkeringsplads, ved Nr. Hostrupvej 26.